Fonte delle Donne IGT 2019
                         
                     
                                                            
                        
                        
                                                        
                            Rose Sofia  IGT
                         
                     
                                     
                
                    
Colombana
                
                
                                                    
                                                                                            
                        Quick Overview
                        Licht strogeel gekleurde wijn, kristallijn. Op de neus ontwikkelt de wijn complexe tonen van exotisch fruit (banaan, ananas, papaja). De smaak weerspiegelt een opmerkelijke smaak, een goede zuurgraad die frisser is in de mond.
                     
                                
                Kleur: Wit  |  
                Jaar: 2019  |  
                Druif: 100% Columbana
								 
                                                
                    
                        
            Beschikbaarheid: Niet in voorraad
    
                        
    
                                                                
                                            € 17,50                                    
                        
        
                        
                                             
                                                                                                                                                                                                         
                                    
                    
                    
                    
                    	De druiven worden handmatig geoogst in de koelste uren van de dag. WIJN MAKEN: In de tank wordt de most afgekoeld met ijskoude CO2, om de temperatuur in zeer korte tijd te verlagen en een barrière van CO2 te creëren om oxidatie te vermijden. Na 24 uur wordt de most geperst en verplaatst in een nieuwe fermentatietank met gecontroleerde temperatuur gedurende ongeveer 30 dagen.
6 maanden in cementtank en tot slot 6 maanden op fles.