Zoeken

(+32) 474 58 38 56

Cart0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.

Product aan winkelmandje toegevoegd.

Poderi Gianni Gagliardo

   

5 artikel(en)

  1. Poderi Gianni Gagliardo - Roero Arneis DOCG

    Arneis-druiven waarmee de gelijknamige wijnRoero werdgeproduceerd.Arneisgroeit op zandgronden in het gebied van Roero. De fermentatie werd uitgevoerd zonder de huid bij een temperatuur van 16-18 ° C, gevolgd door malolactische fermentatie. Bewaarde de wijn korte tijd in roestvrijstalen tanks. Het bottelen vindt half februari plaats. De opslagcapaciteit van de wijn is 2 jaar. De wijn is lichtgeel strokleurig. een evenwichtige, brakke en frisse smaak. De wijn gaat goed samen met zeevruchten, pizza, lichte pasta en is ook ideaal als aperitief. De wijn heeft een delicaat en geurig aroma
    € 15,95
  2. Poderi Gianni Gagliardo - Dabatiè Langhe Nebbiolo DOC

    De uitgesproken zanderige bodem van het Roero gebied waar het vandaan komt, kenmerkt het en onderscheidt het van de meeste andere Langhe Nebbiolo, die meestal afkomstig zijn van de sterkste bodem van Barolo of Barbaresco. DaBatiè is in feite een bijzonder zachte en hartige uitdrukking van de Nebbiolo.
    € 24,50
  3. Poderi Gianni Gagliardo - Barolo

    Dit is Gagliardo's niet-Cru Barolo, maar elk bedrijf op het landgoed draagt bij aan de mix. 50% van de herkomst is La Morra (crus van Santa Maria en Serra dei Turchi), gevolgd door Monforte (crus van Castelletto, Mosconi, en Bricco San Pietro), Serralunga (Lazzarito cru), Barolo (Fossati). De fermentatie gebeurt spontaan in kleine roestvrijstalen vaten in microbatches, gescheiden door cru; de maceraties duren ongeveer 15 dagen. Deze pakketten worden gescheiden gehouden door middel van malolactische in gebruikte barriques, waarna een blend wordt gemaakt en de wijn rijpt in Slavische eikenhouten vaten van 2500-3500L.
    € 46,50
  4. Poderi Gianni Gagliardo - Barolo Magnum

    Dit is Gagliardo's niet-Cru Barolo, maar elk bedrijf op het landgoed draagt bij aan de mix. 50% van de herkomst is La Morra (crus van Santa Maria en Serra dei Turchi), gevolgd door Monforte (crus van Castelletto, Mosconi, en Bricco San Pietro), Serralunga (Lazzarito cru), Barolo (Fossati). De fermentatie gebeurt spontaan in kleine roestvrijstalen vaten in microbatches, gescheiden door cru; de maceraties duren ongeveer 15 dagen. Deze pakketten worden gescheiden gehouden door middel van malolactische in gebruikte barriques, waarna een blend wordt gemaakt en de wijn rijpt in Slavische eikenhouten vaten van 2500-3500L.
    € 101,00
  5. Poderi Gianni Gagliardo - Barolo Castelletto

    Van een perceel van 0,5 hectare in de Castelletto cru van Monforte d'Alba. De oogst was op 1 oktober. De Maceratie duurde 12 dagen. Leeftijd 32 maanden in Franse eiken botti. Er werd een 3500L vat gemaakt. 2.677 flessen geproduceerd.
    € 106,45

   

5 artikel(en)