Zoeken

(+32) 474 58 38 56

Cart0Item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.

Product aan winkelmandje toegevoegd.

De Stefani Winery

   

4 artikel(en)

  1. De Stefani Winery - Prosecco

    De Prosecco Superiore DOCG Millesimato Brut is een parelende wijn die komt uit de streek tussen Conegliano en Valdobbiadene. Deze regio met impressionante heuvels ten Noorden van Venetië is tevens het episch centrum van de Prosecco-wijnen.
    € 16,10
  2. De Stefani Winery - Prosecco Rosado

    De wijn bestaat uit 50% Raboso en 50% Marzemino. De wijnstokken werden aangeplant tussen 1987 en 2007. De tweede gisting wordt uitgevoerd volgens de ‘Italian Method’ (of ook Charmat). Tijdens het gehele proces werkt Alessandro volgens de ‘Metodo Zero’. Dit betekent dat de vinificatie grotendeels wordt uitgevoerd rond de 0°C. Dit zorgt voor meer frisheid en fruitaroma’s. Het resultaat is een fijn, strakke, parelende wijn met frisheid en complexiteit.
    € 16,10
  3. De Stefani Winery - Soler

    Solèr betekent schuur in het venetiaans dialect. De schuur werd gebruikt om de beste druiven verder te laten drogen, rijpen.Deze wijn wordt gemaakt met 20% Marzemino, 20% Refosco, 20% Cabernet, 20% Carmenère en 20% Merlot-druiven gelegen in de Piave- en Refrontolo-regio. Alluviale ondergrond met voornamelijk klei in Piave en meer klei met tufsteen in Refrontolo zorgt dat de druiven hier graag gedijen. De Marzemino-druiven laat Alessandro verder drogen, de andere druiven volgen de klassieke vinificatie-methode. Na de fermentatie in vaten, rijpt de wijn verder op eiken barriques gedurende 12 maanden met daarna nog 12 maanden flessenrust.
    € 24,00
  4. De Stefani Winery - Soler, 3 Liter

    Solèr betekent schuur in het venetiaans dialect. De schuur werd gebruikt om de beste druiven verder te laten drogen, rijpen.Deze wijn wordt gemaakt met 20% Marzemino, 20% Refosco, 20% Cabernet, 20% Carmenère en 20% Merlot-druiven gelegen in de Piave- en Refrontolo-regio. Alluviale ondergrond met voornamelijk klei in Piave en meer klei met tufsteen in Refrontolo zorgt dat de druiven hier graag gedijen. De Marzemino-druiven laat Alessandro verder drogen, de andere druiven volgen de klassieke vinificatie-methode. Na de fermentatie in vaten, rijpt de wijn verder op eiken barriques gedurende 12 maanden met daarna nog 12 maanden flessenrust.
    € 119,00

   

4 artikel(en)