Deze elegante, soepele, fruitige St. Emilion bestaat uit 67% merlot, 33% cabernet franc van gemiddeld 40 jaar oude stokken. Traditionele vinificatie en uitgekiende houtlagering van deels nieuw en deels oudere vaten van Frans eikenhout verklaart zijn ingetogen stijl. Soepel, rond, stijlvol en middelzwaar. Dorstlessend, klassiek rood die bij veel gerechten past
Kersenrood van kleur , aroma’s van rijp rood fruit als kers, cacao, zoethout en trosbes, zwarte bes, iets aards, vol van smaak met fijne tannines, lichte houttoon en een mooi karaktervolle, lange afdronk
Robijnrood van kleur , aroma’s van rijp rood fruit, leer, tabak, vanille, iets aards, complex, kruidig en vol van smaak met soepele, bijna fluwelen tannines en een mooie karaktervolle, lange afdronk
Robijnrood van kleur , aroma’s van rijp rood fruit, leer, tabak, vanille, iets aards, complex, kruidig en vol van smaak met soepele, bijna fluwelen tannines en een mooie karaktervolle, lange afdronk
Robijnrood van kleur , aroma’s van rijp rood fruit, leer, tabak, vanille, iets aards, complex, kruidig en vol van smaak met soepele, bijna fluwelen tannines en een mooie karaktervolle, lange afdronk
Een bleek roze kleur, eerder met een roest-achtige toets ,complexe neus met tonen van appel, perzik, witte bloemen en houtachtige tonen, lichte mineralen met een exotische geur, een prachtige aromatische, complexe, fruitige afdronk, een rose vol charme, kracht en elegantie. Een aparte rosé door velen geliefd!!!
De druiven worden direct geperst en de gisting gebeurd in 225L vaten en dan 6 maanden op vat.
Als aperitief, vis, vlees, salades, aziatische gerechten, bbq, pizza’s.